Netwerkborrel . . . nieuwe Bedrijvenkring West Betuwe

Vrijdag 8 februari hebben we de nieuwe statuten bij Notariskantoor Swane Geldermalsen laten passeren. Dit betekent dat onze 'oude' en vertrouwde BGG niet meer bestaat en is overgegaan in Bedrijvenkring West Betuwe. De achtergrond daarvan kent u . . . 

Gaat er dan veel veranderen? Nee, absoluut niet. We blijven de laagdrempelige ondernemersclub waarbij we elkaar door middel van bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten kunnen ontmoeten.

Het ondertekenen van de nieuwe statuten is een kort moment maar waar toch best veel voorbereiding aan vooraf is gegaan. Als bestuur zijn we blij dat dit achter de rug is. Daarom nodigen we u graag uit voor een netwerkborrelin Schenkerij De Beurs in Geldermalsen. En toasten we op onze 'nieuwe' vereniging.

Verder zullen we u kort informeren over de 4-5 mei festiviteiten die dit en volgend jaar zullen plaatsvinden in het kader van 75-jaar herdenking van de bevrijding van Nederland. Een belangrijk moment om bij stil te staan.

Graag tot ziens in Schenkerij De Beurs op vrijdagmiddag 22 februari a.s.

PS: partners zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!

 

Programma

Datum: vrijdag 22 februari 2019
16.30 uur : inloop
17.00 uur : welkom door Rian Verwoert, voorzitter
19.00 uur  : einde

Locatie
Schenkerij De Beurs
Marktplein 14
4191 AC Geldermalsen

Parkeren
Nabij locatie

Aanmelden
Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.