Activiteiten en berichten . . .

Bedrijfskring Groot Geldermalsen

Netwerkborrel nieuwe Bedrijvenkring


Vrijdag 8 februari 2019
 hebben we de nieuwe statuten bij Notariskantoor Swane te Geldermalsen laten passeren. Dit betekent dat onze 'oude' en vertrouwde BGG niet meer bestaat en is overgegaan in Bedrijvenkring West Betuwe. De achtergrond daarvan kent u . . . 

Gaat er dan veel veranderen? Nee, absoluut niet. We blijven de laagdrempelige ondernemersclub waarbij we elkaar door middel van bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten kunnen ontmoeten.

Het ondertekenen van de nieuwe statuten is een kort moment maar waar toch best veel voorbereiding aan vooraf is gegaan. Als bestuur zijn we blij dat dit achter de rug is. Daarom nodigen we u graag uit voor een netwerkborrel in Schenkerij De Beurs in Geldermalsen. En toasten we op onze 'nieuwe' vereniging.

Verder zullen we u kort informeren over de 4-5 mei festiviteiten die dit en volgend jaar zullen plaatsvinden in het kader van 75-jaar herdenking van de bevrijding van Nederland. Een belangrijk moment om bij stil te staan.

Partners van harte welkom !!!.

Aanmelden


Naar uitnodiging Netwerkborrel . . . Bedrijvenrking West Betuwe

________________________________________________________________________________

Nieuws van BGG leden . . .

Advocatenkantoor Bierman heeft zich in een tevredenheidsonderzoek van Management Team met een gedeelde 7e plaats in de TOP-10 van Nederland genesteld. Zij kunnen zich wat betreft de kwaliteit van hun dienstverlening meten met de grote landelijke kantoren. Proficiat !!!


Naar nieuwsbericht en download artikel . . .

- - - - - - - - - - - - -

Fysioteam Art, een nieuwe naam in een bekend jasje.
OokFysioteam Art bestaat al 31 jaar in Geldermalsen, tot enkele weken geleden onder de naam Fysioteam Midden Nederland. Martin Kruger, een geboren Geldermalsenaar, die de laatste vijf jaar aan de praktijk verbonden is, vertelt: “De uitstraling van de praktijk krijgt een nieuw aanzien, de werkwijze en ons team van fysiotherapeuten blijven hetzelfde. Activeren, Revalideren en Trainen is het uitgangspunt om mensen te helpen, weer zelfstandig te kunnen laten bewegen.”

Naar nieuwsbericht . . .

________________________________________________________________________________

 

Dreigende lastenverzwaring voor BGG-leden van de baan . . .

Het project Nieuwe Winkelstraat is door ondernemers in het centrum van Geldermalsen opgezet om de dorpskern van Geldermalsen voor het winkelend publiek aantrekkelijker te maken. Een initiatief dat we als BGG van harte onderschrijven en daar met de initiatiefnemers ook over meedenken.

Voor de financiering van de Nieuwe Winkelstraat is het idee om een ondernemersfonds in te stellen waarvoor de gemeente een reclamebelasting wil gaan heffen. Daarbij waren er geluiden dat deze reclamebelasting voor alle bedrijven zou gelden. In een aantal gemeenten is dat ook zo. Met onze brief van 9 mei 2016 hebben we het college B&W aangegeven een dergelijk lastenverzwaring voor BGG-leden niet acceptabel te vinden.

Van het college hebben we per 13 juni antwoord ontvangen dat deze reclamebelasting niet zal gelden voor bedrijven op bedrijventerreinen. Kortom, deze dreigende lastenverzwaring is van de baan.

Met deze link kunt u onze brief van 9 mei en het antwoord van de gemeente downloaden: bit.ly/28IjUYw

________________________________________________________________________________

Denkt u er over om lid te worden van de Bedrijfskring Groot Geldermalsen en heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met info@bgg-geldermalsen.nl

Wat kunt u van de Bedrijfskring verwachten? Onze doelstellingen zijn:

  • optreden naar buiten naar overheden en publiekrechtelijke instellingen
  • organiseren van bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, excursies en andere activiteiten voor leden.

Wij verwelkomen u graag als lid!

________________________________________________________________________________